Het Geluksspel

Een spel voor jong & oud om meer te ontdekken over geluk

Gelukkig zijn willen we allemaal. Wetenschappelijk is aangetoond dat wij 40% invloed hebben op ons geluk. In dit Geluksspel maken kinderen en volwassenen spelenderwijs kennis met de factoren die hierop van invloed zijn.

Het spel is gebaseerd op de 7 lessen in geluk van Gelukskoffer; Wat is Geluk, Positief denken, Dankbaarheid, Talenten, Zelfvertrouwen, Toekomstdromen en Geluk doorgeven.

Het Geluksspel is heel eenvoudig te spelen. Je kunt het met zijn tweeën spelen of met een groep van maximaal 35 kinderen. In het spel ga je de bal overgooien en vragen beantwoorden.

Het is het mooist als iedereen aan de beurt komt en als er gespeeld wordt met alle onderwerpen uit het spel. Je kunt net zo lang en kort spelen als je wilt. Grote groep, kleine groepjes, 1-op-1, alles is mogelijk.

Geniet en geef geluk weer door aan anderen!

 

Gelukskoffer is dankbaar dat Stichting Kinderpostzegels het Geluksspel mogelijk maakt. Dank aan alle kinderen, voor jullie wijsheid. Wat kunnen we toch veel van jullie leren.

Formulier

voor het bestellen van het Geluksspel

 
Naam Achternaam
E-mail: Tel. overdag:
Adres: Huisnr.:
Postcode: Plaats:
Aantal spellen:
x Het Geluksspel
Vraag/opmerking:
Informatie en bestellen

Het Geluksspel is een koffer met:

- Geluksbal
- 49 kaarten met vragen
- 7 Geluksjokers

Speeltijd: 15 minuten
Aantal spelers: 2 - 35
Leeftijd: 8 - 108

Prijs: € 29,95

Verzendkosten: € 7,62 per bestelling op één adres in Nederland. 

U bestelt het Geluksspel eenvoudig door ALLE VELDEN in het formulier hiernaast in te vullen.  U ontvangt dan een bevestiging en een factuur en wij doen ons best om het Geluksspel nog dezelfde dag via PostNL te versturen.

Wilt u de factuur op naam van uw organisatie, vul dan de betreffende gegevens in bij 'Vraag/opmerking'.